Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-0

"Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος" λέει ένας άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου που επιβεβαιώθηκε το Σαββατο το μεσημέρι στο ενωσιακό στάδιο. Καλύτερη ομάδα κατά γενική ομολογία ήταν αυτή του Αστέρα αλλά ... δεν έβαλε την μπάλα στα δίχτυα και το πλήρωσε σε μια στημένη φάση (κόρνερ) και σε ένα καταφανές οφσάιντ που δεν υποδείχτηκε.
Στο α΄ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά με τον Αστέρα μετά το πρώτο τέταρτο να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα. Mάλιστα οι δύο κλασικές ευκαιρίες ανήκουν στον Αστέρα (με Καλύβα και Αυτζή).
Στο πρώτο 20 λεπτο του β' ημιχρόνου, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Αστέρας: πίεζε, είχε την κατοχή της μπάλας, έκανε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε γκολ ... και το πλήρωσε.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού: (πηγή aitosport.gr)
20΄λάθος γύρισμα Ζέρβα, ο Καλύβας θα τσιμπήσει τη μπάλα με τον Γκασούκα να βγαίνει και να μπλοκάρει έγκαιρα.
21΄γρηγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Γαβρίνα να βγαίνει απέναντι από τον Κοκόρη, ο Φούντας θα προλάβει και θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.
50΄σέντρα στην περιοχή, αδύναμο γυριστό σουτ του Καλύβα θα μαζέψει ο Γκασούκας.
54΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Δάλλα θα αποκρούσει ο Κοκόρης.
60΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου για λογαριασμό του Αστέρα, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
65΄σουτ του Καλύβα λίγο άουτ.
66΄ ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Δάλλα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Ντρούκα με τη μπάλα παρά την προσπάθεια του Κοκόρη να καταλήγει στο βάθος της εστίας 1-0.
74΄σέντρα του Δάλλα από αριστερά, κεφαλιά μέσα από την περιοχή και πλάγια του Γαβρίνα άουτ.
79΄βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Αστέρα, σουτ του Καλύβα με τον Γκασούκα να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα με τα πόδια.
85΄ ΓΚΟΛ, πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Αλικυρναϊκό, σουτ του Γαβρίνα και 2-0. Διαμαρτυρίες από τους φιλοξενουμένους ότι ο σκόρερ στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κοκόρης, Σχώρης, Μαντέλος (83΄Υζεϊράι), Παναγιωτόπουλος, Φούντας (71΄Τσιγαρίδας), Διαμαντόπουλος, Αυτζής, Μιχαλόπουλος (64΄ Κοϊνης), Παπαδόπουλος (71΄Χριστοδουλάτος), Ρούσσης, Καλύβας.