Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 1-0

Τεράστια νίκη με 1-0 για τον Αστέρα Μεσολογγίου επί της ΑΕ Οινιαδων την Κυριακή το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες χωρίς σκοπιμότητες και με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Οι δυο ομάδες διαμαρτύρονται έντονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι από το κ. Προβίδα, με τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος και το 25΄σε ανατροπή του Παππά, και τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος στο 80΄ σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Κολιάτσα. Το βίντεο του αγώνα δείχνει (στην αργή κίνηση) ότι στην μεν πρώτη φάση ο Φούντας βρίσκει καθαρά τη μπάλα και στη συνέχεια απομακρύνει ο Παναγιωτόπουλος, ενώ στη δεύτερη φάση είναι ξεκάθαρη η ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κακώς δεν σφυρίχτηκε  το πέναλτι.
Το γκολ που χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Μεσολογγίου που έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και προσπέρασε την ομάδα των Οινιαδών που έμεινε στους 10, σημείωσε με κεφαλιά ο Παπαδόπουλος στο 69΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
5΄πασα του Ράπτη, σουτ του Φιλόπουλου λίγο άουτ.
9΄σουτ του Μιχαλόπουλου με καλές προϋποθέσεις, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ.
14΄πασα του Ράπτη, σουτ του Γκεζέπη άουτ.
16΄γυρισμα από δεξιά του Διαμαντόπουλου, σουτ του Καλύβα  ασταθή ο απόκρουση του Κολιάτσας.
25΄γρηγορη αντεπίθεση για του φιλοξενούμενους με τον Παππά να ανατρέπεται στην περιοχή και τον ρέφερι του παιχνιδιού να δείχνει παίζεται. Έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα των Οινιαδών.
26΄σουτ του Παππά θα μπλοκάρει ο Κοκώρης.
29΄εκτέλεση φάουλ  Διαμαντόπουλου, κεφαλιά Ψαθά άουτ.
35΄νέο σουτ του Παππά θα μαζέψει ο Κοκώρης.
59΄γυρισμα από δεξια του Παπαδόπουλο στο δεύτερο δοκάρι στον Καλύβα, σουτ του τελευταίου εντυπωσιακή απόκρουση του Κολιάτσα.
60΄ατομική ενέργεια από δεξιά του Χριστοδουλάτου θα κάνει την παράλληλη σέντρα με τον Παπαδόπουλο εξ επαφής να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.
63΄σουτ του Χριστοδουλάτου, ακόμα μια εντυπωσιακή απόκρουση του Κολιάτσα σε κόρνερ.
64΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα, εκτέλεση του κόρνερ, κεφαλιά του Σχώρη με τη μπάλα να βρίσκει στη μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
65΄γρηγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Ανωγιάτη να σουτάρει άουτ.
69΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Παπαδόπουλου 1-0.
72΄κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου, σουτ του Χριστοδουλάτου από θέση τετ τα τετ με τον Κολιάτσα να αποκρούει σωτήρια.
80΄λαθος Κολιάτσα μετά από γύρισμα της μπάλας με τον Παπαδόπουλο να ''τσιμπάει'' τη μπάλα και να ανατρέπεται από τον πρώτο. Έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους γηπεδούχους.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Προβίδας, Γεωργίου και Παναγιωτόπουλος Κ.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Φούντας, Ψαθάς, Παναγιωτόπουλος, Σχώρης, Διαμαντόπουλος, Μιχαλόπουλος, Μωραϊτης (37΄λ.τ  Ιωάννου - 83΄Ιζεϊράι), Παπαδόπουλος (85΄λ.τ Μαντέλος), Ρούσσης (58΄Χριστοδουλάτος), Καλύβας.
πηγή http://aitosports.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους οι ευκαιρίες- οι κλασσικές τουλάχιστον, όπως τα τετ-α-τετ, πρέπει να γίνονται γκολ. Μη ξεχνάτε τον άγραφο Νόμο του ποδοσφαίρου, ότι όποιος χάνει γκολ, αμέσως μετά το τρώει....