Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2-3

Διπλά άτυχος ο Αστέρας στον αγώνα με την Ακαδημία Ναυπάκτου την Κυριακή το μεσημέρι στο ενωσιακό στάδιο Μεσολογγίου, γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3. Η πρώτη ατυχία του ήταν ο τραυματισμός του Βασίλη Μαντέλου στο 35΄του α΄ ημιχρόνου και σε ένα χρονικό σημείο μέχρι το οποίο έλεγχε τον αγώνα, είχε ευκαιρίες και φαινόταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Η δεύτερη ατυχία του ήταν να δεχθεί ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του α΄ ημιχρόνου, επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία των παιχτών μας. Παρόλα αυτά, ο Αστέρας μπήκε δυνατά και στο β' ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52' με το Χριστοδουλάτο αλλά από μια κακή στιγμή στην άμυνα δέχτηκε πολύ γρήγορα γκολ από την Ακαδημία και έτσι βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ (56'). Τραγικό λάθος της άμυνας στο 86' και το σκορ θα διαμορφωθεί στο 1-3. Ο Παναγιωτόπουλος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έκανε το τελικό 2-3 στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η ομάδα μας διαμαρτύρεται για την ακύρωση ως οφσάιντ του γκολ που πέτυχε με τον  Γιώργο Σύρρο  και όταν το σκορ ήταν ακόμα 0-0, που όπως φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα ήταν μια λανθασμένη υπόδειξη.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Σταθάτος, Σχώρης,  Παπασπύρου, Παναγιωτόπουλος, Μαντέλος Β. (Χριστοδουλάτος), Μωραϊτης (Γαντζούδης), Γρηγοράκης, Καλύβας, Σύρρος, Ρούσσης (Πασπαλιάρης), Υζειράι.