Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-1

Άδικη πέρα για πέρα ήττα του Αστέρα το Σάββατο το απόγευμα στη Ναύπακτο από την ομάδα της Παλαιοπαναγιάς!!! Ο Αστέρας ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο αλλά είτε η αστοχία των παιχτών του είτε οι αποφάσεις του διαιτητή είτε η ατυχία, του στέρησαν μια νίκη. Η έναρξη του παιχνιδιού βρήκε τον Αστέρα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και οι γηπεδούχοι να προσπαθούν να απειλήσουν μόνο με στημένα που εύκολα τους έδινε ο διαιτητής έξω από την περιοχή της ομάδας μας. Σε μια αντεπίθεσή τους και στη μοναδική αξιόλογη και οργανωμένη επίθεσή τους στο α' ημίχρονο κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 στο 26'. Ο Καλύβας στο 32' και ο Ιζεϊράι στο 43' σε προσπάθειες μέσα από τη μεγάλη περιοχή έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια.
Το β' ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο! Ο Αστέρας είχε πάνω από 10 τελικές μέσα στο τέρμα!!! με τους Σύρρο, Ρούσση, Καλύβα, Μπότα, Παναγιωτόπουλο, Mαντέλο να χάνουν συνεχώς ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει  στο 73' με πολύ ωραία προσπάθεια και γκολ από τον Καλύβα, αλλά μετά από λάθος και πάλι στο κέντρο του γηπέδου και ολιγορία της άμυνας στο 75' οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά ξανά στο σκορ με 2-1.
Να σημειώσουμε επίσης δύο φάσεις με πρωταγωνιστή το διαιτητή του αγώνα: στο 78' ο Μιχαλόπουλος εκτελέι κόρνερ, ο Παναγιωτόπουλος πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Ρούσσης στο δεύτερο δοκάρι πλασάρει πάνω από τον τερματοφύλακα, η μπάλλα φαίνεται να περνά τη γραμμή πριν τη διώξει αμυντικός αλλά παρά τις διαμαρτυρίες ο διαιτητής δεν μετράει το γκολ.  Η δεύτερη στο 67' όταν σε διεκδίκηση μέσα στη μικρή περιοχή του Παναγιωτόπουλου η μπάλλα θα βρει σε χέρι αμυντικού, ο διαιτητής θα δείξει πέναλτυ υπέρ του Αστέρα αλλά κάτω από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων θα αλλάξει την απόφασή του και θα δώσει χέρι μεν ... αλλά κατά του Αστέρα!!!:::: 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ντζιβανάκης Γιάννης):Σταθάτος, Μπούλης, Κοίνης (Σχώρης), Μαντέλος Γιωργ.,  Παναγιωτόπουλος, Μπότας, Μωραίτης, Ιζεϊράι (Ρούσσης), Πασπαλιάρης (Μιχαλόπουλος),  Καλύβας, Σύρρος (Χριστοδουλάτος).      

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαύρα κοράκια.... Άνθρωποι μικροί που δεν ξέρουν να σφυρίξουν τα βασικά. Νομίζουν ότι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Έλεος!!!

Έχω την απορία αν ο περσινός διαιτητής που πανηγύριζε με τους παίχτες των Παπαδατών το γκολ της προσωρινής ισοφάρισης, σφυρίζει αγώνες και φέτος....

Προκλητικός ο προχθεσινός διαιτητής, καλό για αυτόν είναι να μην ξανασφυρίξει τον Αστέρα. Ιδίως στο Μεσολόγγι!