Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1-6

Εντός έδρας βαρεία ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου το απόγευμα του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με 6-1 από την πρωτοπορώ του πρωταθλήματος ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής.
Αρκετά καλό σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες και χωρίς σκοπιμότητες, με την ομάδα της Κατοχής  να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό στο παιχνίδι και να δικαιολογεί τον τίτλο του φαβορί φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.
Το φιλμ του αγώνα:
8΄σουτ από πλάγια θέση του Κοντοπάνου άουτ.
29΄ΓΚΟΟΛ, σουτ από το ύψος της περιοχής του Κουκουρδέλη στη δεξιά γωνία του τέρματος 0-1.
38΄σέντρα του Κουκουρδέλη κεφαλιά του Φορτσερά άουτ.
40΄ΓΚΟΟΛ, σουτ σε κενή εστία του Φορτσερά και 0-2, διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για οφσάιντ.
52΄ΓΚΟΟΛ, νέο σουτ από το ύψος της περιοχής του Κοντοπάνου και 0-3.
53΄φαουλ σε καλό σημείο για τον Αστέρα, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μιχαλόπουλος Ι.Ν με την μπάλα να περνάει άουτ.
55΄ΓΚΟΟΛ, γύρισμα στην περιοχή του Κοντοπάνου πλασέ πάνω στην κίνηση του Κουκουρδέλη μέσα από την περιοχή και 0-4.
59΄ΓΚΟΟΛ, πέναλτι για τον Αστέρα, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δάλλας και παρά την προσπάθεια του Παπανικολάου η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-4.
62΄σουτ του Ζωγράφου άουτ.
65΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία να μειώσει και άλλο στο σκορ ο Αστέρας, γέμισμα στην περιοχή από δεξιά με τον Κουφό να βγαίνει απέναντι από τον Παπανικολάου, το σουτ που θα κάνει θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Τρίκαρδου.
75΄ΓΚΟΟΛ, δυνατή εκτέλεση φάουλ από καλό σημείο για τον Τρίκαρδο με τον Γούργαρη να περνάει τη μπάλα μέσα από το τοίχος και να την στέλνει στο βάθος της εστίας του Ρέγκλη 1-5.
84΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Φορτσερά και 1-6.
88΄σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια του Κουφού με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Βασιλόπουλος και Σούζας.
Αστέρας Μεσολογγίου: (Δημήτρης Ξηρός) Ρέγκλης, Κοκόρης, Σούφρας, Δάλλας, Ζωγράφος (65΄Μαντέλος), Παππάς Σ. (65΄Μιχαλόπουλος Ι.Δ), Μπούλης, Παππάς Κ., Γαντζούδης, Μιχαλόπουλος Ι.Ν, Πασπαλιάρης (56΄Κουφός).
Τρίκαρδος Κατοχής: (Γιώργος Ζήκος) Παπανικολάου, Ντερές (64΄Ματσίγκας), Βαλτογιάννης Σ., Ράπτης, Κούσουλας Ν. (46΄Κουτρούλης), Βαλτογιάννης Κ. (46΄BRUSHLLI),  Κουκουρδέλης, Κούσουλας Γ., Φορτσεράς, Γούργαρης, Κοντοπάνος.