Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Αστέρα έγιναν στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο το απόγευμα στη Ναύπακτο στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με αντίπαλο την σαφώς πιο έτοιμη ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ξηρός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τους 19 παίχτες που είχε στη διάθεσή του, βάζοντάς τους μάλιστα να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις, κι έτσι να βγάλει κάποια αρχικά συμπεράσματα. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (έχουν γίνει μόλις πέντε προπονήσεις κι αρκετοί παίχτες δεν έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα) και τα πόδια των παιχτών είναι βαριά από τις δυνατές προπονήσεις της εβδομάδας. Παρόλα αυτά, φάνηκε ξεκάθαρα ότι όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν έχουν τα φόντα να βοηθήσουν την ομάδα και να διεκδικήσουν θέση στη βασική εντεκάδα του Αστέρα. Η ομάδα του Αστέρα ξεκίνησε με τους:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Ρέγκλης, Παπάς Κ., Βαρούχος, Κοϊνης, Δάλλας, Μαντέλος, Γανζούδης, Φονταλής, Σταμάτης Κ., Μπούλης, Παπαδόπουλος.
Αγωνίστηκαν επίσης: Τσιγαρίδας, Ζαπατιώτης, Ματσίγκας, Πασπαλιάρης Σ., Γραμμένος, Κατσουλάκης, Λινάρδος, Γιαννόπουλος. Για την ιστορία το σκορ ήταν 7-0 υπέρ του Ναυπακτιακού Αστέρα.
  

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ (ΤΑ 5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ). ΜΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ "ΑΝΑΣΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΤΗΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΙΑ "ΓΕΥΣΗ" ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ, ΝΑ ΔΟΥΝ (ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ) ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΨΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΟΛΩΝ. ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΕΝ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ !